Warning! Rabbit bersepah-sepah.

We Made It, Babe!

Assalamualaikum. Semalam seharian tak lalu makan sebab berdebor gila tunggu result final exam keluor. Start kul 12 tu punya lah menunggu depan laptop tak keluor-keluor. Jenuh lah refresh. Lima minit sekali refresh. Tak boleh nak tidur wo mengenangkan result tu. Then around pukul 1.45 tu dapat result.

We made it, babe. Both of us.
The moment tengok pointer sem ni, aku blur macam tak percaya. Bila tengok cgpa lagi lah tak percaya. Sebab sem lepas pointer aku jatuh teruk sangat (for me). Tak sangka sem ni cgpa naik; exceed and passed the dean list. Seconds after that aku dah melompat atas katil dengan air mata yang macam hujan di musim tengkujuh kat kelantan time time hujung tahun tu and lepastu tersengih-sengih, tergelak-gelak (dah macam orang gila kejap). But what matters the most is that we made it. Achievements are meant to be shared together. I am shoooo proud of you 💖🎉🎈

💯 Hard work paid off 
💯 Air mata paid off 
💯 Makan hati paid off 
💯 Tak tidur malam paid off 
💯 Duit beratus habis untuk print paid off 
💯 Kena cubit dengan madam sebab mamai dalam kelas paid off 

To kawan-kawan, congrats 👍 We've done our best! Next sem huru hara lagi ✌

50% I miss you, 50% I miss you so much.

26 comments:

  1. wahhh. tahniah aimi.. proud of you.. chaiyok2! btw aimi amek kos apa eh? design ke?

    ReplyDelete
  2. pergh! all hardwork paid off! congratz aimi! :)

    ReplyDelete
  3. wahhh. tahniah tahniah. bestnya course grafik hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank youu ^^ Best tu best tapi boleh tahan seksa dia hahaha

      Delete
  4. Tahniah aimi.. belajar lagi rajin-rajin ye..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thanks sis ^^ Inshaallah. Thanks for dropping by :)

      Delete
  6. salam...salam kenal done follow blog..blog kemas..

    semoga berjaya dalam bidang yang diceburi sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga. Inshaallah ameen. Thanks follow ^^

      Delete
  7. wow !!! congrats to you dear smart girl :D

    ReplyDelete
  8. wow congratulation <3 hehehe dak2 pandai nih :D

    samalah, lulus jgak final year.. alhamdulillah XD lepas praktikal dgn thesis. ahahhahaha

    tapi EET dapat grade B1 kowt aihh sedih XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih dan tahniah jugak ^^

      Delete
  9. wahhhh tahniahhhh, memang semua atas usaha kan, mesti gembira bila usaha nampak hasil. terbaik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terlebih bahagia dan cukup satisfied. Thank you awak :)

      Delete
  10. woah! dean list...alhamdulillah...congrats!

    ReplyDelete