Warning! Rabbit bersepah-sepah.

Blog Editing Service Murah2 Je

Assalamualaikum. Hey guys. Today nak cerita pasal the service I've been doing since ages which is blog editing service. Sebenarnya design lain pun ada buat jugak especially kad kahwin, banner bunting, sticker, packaging, business card, flyers, brochure, posterA dan banyak lagi tapi harini nak cerita pasal blog editing service (blog design) Ada dua jenis; untuk personal blog and untuk business blog. Harganya lain-lain. Harga design blog bisnes tinggi sikit compared to blog personal (sebab banyak sikit kerjanya untuk blog business)


So for the personal blog, I charged RM 130. This includes:

💖Header
💖Customized content, main and sidebar wrapper
💖Customized widget in sidebar (boleh request nak widget apa)
💖Customized shoutbox
💖Customized menu tab / navigation
💖Customized comment box
💖Customized footer
💖Social media buttons
💖Follow & dashboard buttons

and FREE phone wallpaper just like in the image above 💛 ...all according to the theme and concept requested. Contoh blog personal macam blog aimi ni. Blog aimi ni paling simple sebab aimi tak suka blog crowded sangat dengan macam macam widget, tapi korang boleh request design korang mengikut preference korang 😘

Ada contoh blog lain yang pernah edit dulu tapi semua tu dekat blog lama and blog lama aimi dah tak ada 😔


So for the business blog, I charged RM200. This includes:

💖Header
💖Customized content, main and sidebar wrapper
💖Customized widget in sidebar (boleh request nak widget apa)
💖Customized shoutbox
💖Customized menu tab / navigation
💖Customized comment box
💖Customized footer
💖Social media buttons
💖Follow & dashboard buttons
💖+ 20 blog post 

and FREE Facebook page header design ðŸ’›

Bagi sesiapa yang tak pernah guna blog, aimi boleh ajarkan macam mana and feel free also to ask me anything regarding blog (tapi jangan tanya pasal SEO bagai yang tu cheq taktau. Haha) Contoh blog business yang latest blog Gerobok Vitamin ni. Yang blog GV ni simple je takde widget banyak sangat (but ini depends on korang lah nak widget banyak mana kan and customer ni mintak sekali dengan 20 blog post contents. 

 Boleh buat ikut bajet korang. Harga boleh discuss lagi ikut kesesuaian design. Sebarang urusan boleh direct whatsapp aimi di 014-3436432 Design benda lain pun boleh. Anything related to design 😊

14 comments: